Om oss


Fastshades.no drives av Import Norge som eies av to hardtarbeidende økonomistudenter ved NTNU Handelshøyskolen i Trondheim. Vi startet selskapet vårt første semester på NTNU. Vi jobber kontinuerlig for å opprettholde høy kundetilfredshet og optimalisere vår drift. Vi setter stor pris på alle tilbakemeldinger fra kunder, og bruker det som utgangspunkt i nye forbedringer og endringer.


Siden oppstarten i 2019 har selskapet vokst fra å være en liten bedrift med varelager på soverommet i Trondheim, til å kunne tilby kundene et bedre tilbud gjennom et automatisert varelager utenfor Oslo. Uansett har vi alltid vært tro mot visjonen vår, å kunne tilby raske briller høy kvalitet til en rimelig pris. Hos oss betaler du kun for solbrillen, ikke for en dyr merkevare.

 

Vi har gode avtaler med Posten, Bring og HeltHjem som sikrer trygg levering over hele landet. Den beste og billigste løsningen er Bring Pakke i Postkassen eller HeltHjem


Ønsker du å hente i postkontor kan du benytte deg av Bring Servicepakke


Vi leverer hjem til deg på 1-5 virkedager.


                                         

Produkter


Våre produkter kjøpes direkte fra fabrikkene gjennom et norsk selskap, og vi kan derfor holde kommunikasjonen på norsk. Dette er en stor fordel ettersom en rekke utenlandske leverandører av tilsvarende produkter er useriøse. Den norske leverandøren vi samarbeider med kontroller alle produktene grundig før de sendes til varelageret vårt i Oslo. Vi verdsetter dette samarbeidet og det gir en god trygghet både for oss og til våre kunder.


Alle våre briller er CE-merket og har UV400 beskyttelse, noe som er essensielt for å sikre høy kvalitet og møte norske standarder. 


Trygg betaling

Fastshades.no har avtale med flere trygge og gode betalingsløsninger. Vi tilbyr Vipps,og Master/Debetkort gjennom NETS.